edrieSiapa sahaja yang sering ikuti perkembangan Dunia Seni terutama Akademi Fantasia (AF) pasti tidak asing lagi dengan nama Edrie Hashim (Edri Hashim)…..

Tidak terkecuali saya kerana saya cukup minat dengan salah seorang pelajar AF7 (Rubisa Tiasin) so nak jadi cerita memang selalulah juga ikuti Akademi Fantasia tahun 2009….

Nak dijadikan cerita saya Whatsapp  Edrie Hashim untuk berkongsi idea tentang Takaful…..tak sangka la pulak Edrie reply dan bersetuju untuk berjumpa saya. Al maklumlah Artis seperti dia setuju nak jumpa … Kalau tak silap kali terakhir saya jumpa Edrie Hashim pada tahun 2010 untuk rakaman  Rubisa Tiasin  lagu “Ratu Penipu”  dan Lagu “Jangan Bilang Siapa-Siapa”
rubisa

Edrie memang rajin orangnya…saya jumpa beliau kali pertama untuk berkongsi tentang Takaful ni beliau masih di pejabat pada jam 9 malam… Biasa la kot bagi orang yg berkarya ni, Edrie maklumkan saya dia sedang siapkan album lagu salah seorang artis Rock Malaysia… Sempat la gak saya rakamkan gambar ni…So saya biarkan saja dia berkarya sebelum saya memulakan bicara Takaful saya…

edrie4

Selepas mengenali Edrie dalam masa yang singkat tu baru saya tahu yang beliau ni jenis mudah didekati dan friendly….

edrie3

Alhamdulilah selepas mengambil sedikit masa Edrie untuk perkongsian maklumat Takaful , beliau bersetuju untuk mengambil 2 polisi dari saya.

edrie5

Edrie ambil polisi Takaful terbaik untuk dirinya sendiri dan isteri beliau (Pat Candy). Gambar Edrie sign cek kpd Great Eastern Takaful.

image-1 imageSempat la juga beraya di rumah Edrie Hashim pada minggu pertama Raya .

Jika anda ingin tahu lebih lanjut tentang Polisi Takaful sila hubungi saya

Klik gambar dibawah untuk dapatkan Quotation :

 

Lagu Iris Ciptaan Edrie Hashim dendangan Awie ini memang gua paling minat

More from my site